4 Mart 2017 Cumartesi | By: YeniAy M.

Şiir Antolojisi - 1




KÜNYE
YazarKolektif (Çoklu Yazar Desteği)
Yayıncı: Kağıt Yayınları
Sayfa160
Baskı Yılı: 2017
TANITIM BÜLTENİ

Şiir; kimi zaman en mutlu anlarımızın şahidi, kimi zaman giden bir sevgilinin bitti deyişi. Bazen bir özlem gizli satırların arasında bazen bir neşe, ama hepsinin ötesinde bizden bir şeyler serpiştirilmiş ruhumuzun aydınlığıyla. Kâğıt Yayıncılık olarak şiir antolojisi çalışmamızın ilki olan bu kitapta 21 farklı şairin duyguları sizlerle buluşuyor sayfaların arasında. Ahmet Can Demir, Aynur Hazar, Cansu Tıraşoğlu, Derya Ak, Diğdem Yağcı, Duygu Songül Kahraman, Engin Uzun, Fatma Elvin Öztürk, Gamze Gündüz Gülşah Demirci, Hüseyin Turhal, İbrahim Durgut, Merve Kılavuz, Mine Madenoğlu Mustafa Öztürk, Nerkiz Şahin, Nuray Tunç, Sercan Gördüm, Şükran Pınarcan Tuba Sönmez, Yıldız Akış Taşdemir

Arkadaşım, Duygu Songül Kahraman'ın da katkı bulunduğu şiir antolojisi kitabı, siz şiir aşıkları için 21 şairin katılımı ile beğeninize sunuluyor.

Kağıt Yayıncılık özen göstererek 21 şairi bir araya getirmiş durumda ve duyduğuma göre en kısa zamanda ikincisini de çıkartmak niyetinde.

Bildiğiniz gibi şiir konusundan pek anlamam, bu yüzden oylama ve yorum yapma gibi bir densizliğe hiç girişmem. Şiir herkes içindir ve seven sevmeyen herkese hitap edecek bir şiir illa ki vardır. Bir nevi beyin fırtınası ile ortaya çıkan bu şiirleri okumanızı tavsiye ederim.

Kocaman öpüldünüz.

FİYAT ise 13 lira ama internet üzerinde 9 küsur lira. Oldukça uygun.