12 Ekim 2016 Çarşamba | By: YeniAy M.

Hayalet Serisi - 2 "Hayalet Üniversite"


"Akça'nın macerası kaldığı yerden devam ediyor!"


KÜNYE
Yazar Ayça Mutlucan
Yayıncı: Wattpad
Sayfa39 Bölüm
Yayın Yılı: 2016
TANITIM BÜLTENİ

Akça, kendisi ve ailesi ile ilgili öğrendiği gerçeğin ardından hayatını sorgulamaya başlamıştır. Bunu yaparken de gerçeklerin başka kimse tarafından öğrenilmemesi için çaba sarf etmek zorundadır. Aksi halde hayatı tehlikeye girecektir. Yine de Akça hayatına devam etmelidir. Artık liseden mezun olmuştur ve arkadaşları ile beraber doğaüstülerin gittiği üniversiteye başlar. Bundan sonra yaşayacakları Akça'nın kendisi ve ailesi hakkında daha büyük sırların açığa çıkmasından başka bir şeye yaramayacaktır. Belki de sonsuza kadar doğaüstülerin dünyasından uzak kalmayı seçmelidir? Hayalet Lise'nin ardından Hayalet Serisi, Hayalet Üniversite ile devam ediyor.

Hayalet Serisinin 2. kitabı tamamlandı. Hayalet Lise birinci kitabıydı. Şimdilik iki romanı da wattpad'den okuyabilirsiniz ama kitap olarak yayınlandığında (inşallah) bölümlerin büyük kısmını sileceğim arkadaşlar. Bu yüzden hala şansınız varken okuyun. Fakat oy ve yorum ile katkı sağlamayı unutmayınız lütfen. ;)

Serinin son kitabına geçmedim. Hayalet Dünya'yı Allah nasip ederse 2017 yılının Şubat ayında yazmaya başlayacağım. O zamana kadar tarihi fantastik olan başka bir serimin 2. kitabını yazacağım inşallah.