1 Şubat 2016 Pazartesi | By: YeniAy M.

Labirent - Alev Deneyleri



UYARI: Kitap hakkında bilgi içerdiğini unutmayınız.


"Siz onların yerinde olsaydınız umudunuzu onlarca kez kaybederdiniz!"


KÜNYE

Yazar: James Dasher
Yayıncı: Pegasus Yayınları
Sayfa: 400
Baskı Yılı: 2015

Labirent bulmacası çözülünce her şeyin sona ermesi gerekiyordu…
Thomas, Labirent'ten kaçışın tüm Kayranlılar için özgürlük anlamına geldiğini düşünmektedir. Fakat İsyan'ın işi henüz bitmemiştir. İkinci Aşama daha yeni başlamıştır: Alev Deneyleri.

Kural yok. Yardım yok. Ya başarırsın ya ölürsün.
Güneş ışınlarından en fazla etkilenen bölge olan Alev'i geçmek için iki haftaları vardır ve İsyan, işlerini zorlaştırmak için karşılarına binbir türlü tehlike çıkarmaya hazırdır.
Arkadaşlıklar sınanacak. Sadakat sorgulanacak. Hiçbir şey kesin değil!
Kayranlılar önlerine çıkan tüm tehlikelerle yüzleşmeye hazır olsalar da kurtuluşun tek yolu diğerlerini yok etmekten geçiyor olabilir.

Tabii olarak ilk kitap bitip, ikinci kitap başladığında hiçbir şeyin 'bitmediğini' biz biliyorduk ama maalesef kahramanlarımız bilmiyordu. Tom ve arkadaşları kendilerini yeni bir deneyin içerisinde bulunca hayatta kalmak için devam etmekten başka çare yoktur. Sorun şu ki şimdi çok daha zorlu ve daha tehlikeli bir yaşam alanında hareket etmeleri gerekmektedir.

Yazar ilk kitabın heyecanını ve bilinmezliğini bu kitapta da korumayı başarıyor. İlk kitaptaki sorularımıza cevap buldukça yeni sorular üretmeden yapamıyoruz. Kitabın sonunda paranoyak hale geleceğinizi düşünüyorum zira neredeyse her şey 'test' havasında diye düşünmeden duramıyorsunuz.  Olaylar yaşanırken kanan bir tek kahramanlar değil siz de olacaksınız.

Serinin ikinci kitabını siz okuyadurun ben son kitaba doğru yola çıkayım. :)

Puan: 10/10

Fiyat: 25 TL.