2 Şubat 2015 Pazartesi | By: YeniAy M.

Kitap İndirimleri 02.02.2015

BU KİTABA DA GÖZ ATIN: SULTANLARIN GÜNLÜĞÜ- AY ve GÜNEŞİN SALTANATI




Geldik bir kitap indirim ayına daha :) Şubat'ın ilk haftasında güzel güzel kitaplar almak istemez misiniz? Ben isterim! :) 

Başlayalım mı? :)

1- Markafoni kitapevi ismi ile 11 liraya satın alabileceğini(sabit fiyat) çeşitli kitaplar sunuyor. Güzel fantastik serileri de var. Yalnız benim hatam, tembellik edip bakmadım, 1 gün yani 3 Şubat günü sona erecek. Lakin siz takipte kalın bu sıralar sık sık kitap indirimleri düzenliyor burası. Bir- bir buçuk ay içerisinde 3.oldu bu. Geçen ay ki kitap molası indirimini 2 kere düzenledi en az.

2- İdefix 11 Şubat tarihine kadar İTHAKİ, ENCORE (hiç duymadım), KIRMIZIKEDİ ve SİREN YAYINLARI kitaplarında %40 indirim yapıyor.

3- Kitapyurdu Şubat ayına özel; NEMESİS, İŞARET, YORDAM, NTV ve İNKİLAP kitaplarında %35 ila %40 arasında indirim yapıyor.

4- OKUOKU DEX YAYINLARI şubat ayı boyunca %40 indirimde. Ayrıca YABANCI yayınları 10 liraya; karışık bazı yayın evlerinin kitapları da 8 liraya indirimde. 14 Şubat Sevgililer günü adına da yine bazı kitapları indirime sokmuşlar. Anlayacağınız burası bu ay baya bir indirim gününde. :)

Bol kitaplı, keyifli okumalı günler dilerim, Allah'tan. Unutmayın ki kitap okumak insanın ufkunu açar. Yalnız sadece kurgu okumak yerine bilimsel, tarihsel vb. kitaplar okursanız bilginiz de artar. ;)