30 Mayıs 2014 Cuma | By: YeniAy M.

Kitap İndirimleri 30.05.2014



Hey Güzel, kitap kurtları!

Yeni bölümümle karşınızdayım. Bundan sonra zaman içerisinde, ara ara, kitap satan sitelerdeki indirimleri haber edeceğim. Böylece indirimlerden faydalanmak isteyenler fırsatları kaçırmamış olacaklar, inşallah.

Başlayalım mı? :)

HepsiBurada.Com sitesinde birçok yayının kitapları büyük oranda indirime gitmiş. Hemen hemen hepsini 10 TL'ye bulabilirsiniz. Arasında Alacakaranlık gibi ünlü kitaplar da vardır. Bir göz gezdirmenizde yarar var.

İdefix.Com adresinde ise CAN yayınlarının E-kitaplarında %50 indirim var. (Aynı indirim D&R'de de var.) Yine aynı sitede Küçük Filazoflar Serisi %42 ile satışa sunulmuş. 14 yaşa kadar ki çocuklara hitap ediyor. 25 tl ve üstünde kargo bedava ;)

D&R'de  ise 5 TL'ye kitap kampanyası var. Kesin bir bakın. İçinde hoşunuza giden bir kitap illa ki bulursunuz. Gene bu sitede bir çok yayının %75'e kadar indirim var.

KitapKurdu.Com sitesinde ise EPILSON yayının bazı kitapları 10 tl arkadaşlar.

ArkadaşKitapEvi  ise bazı setlerde %70; Çizgi Romanlarda %40 gibi indirimler var.

Size tavsiyem bir an önce inceleyip hoşunuza gideni alın. Bu indirimler ne kadar süreyle böyle devam edecek bilemem. Özellikle de D&R'İN 5 TL indirimi UZATILMIŞ bir kampanyadır. Bilginize.